Vivi Linde

Vivi Linde är ett av våra mest kända medium i Sverige. Det som den större allmänheten kopplar samman Vivi Linde med är hennes medverkan i den populära dokumentärserien ”Livet på andra sidan”, där vi får följa tre medium i deras yrkesverksamma roll. Tillsammans med Pehr Trollsveden och Zoe bjuder Vivi Linde in tv-tittarna till sin vardag och vi får ett smakprov på hur de tre olika medierna lever och arbetar med sina förmågor. Att medier inte är en homogen grupp blir man som tv-tittare snart varse om och det var mycket på grund av det stereotypiska antagandet om medium som Vivi Linde beslutade sig för att delta i serien.

Yta och utseende spelar roll för Stockholmsbon Vivi som är en livsnjutare som menar på att andlighet och fåfänga inte nödvändigtvis behöver kollidera. Att spela en roll för att gå fördomarna till mötes är inget för Vivi. Stolt och stark står hon upp för sina val och är en karaktär långt ifrån karikatyren av ett medium som en underlig varelse med spåkula, katt och bohemliv.

Livet som medium

Vivi Linde arbetar sedan en tid tillbaka som ett professionellt medium och som medium fungerar Vivi som en bro mellan vår värld och andevärlden. Hon är alltså redskapet för hennes klienter som vill ta kontakt med den andra sidan och hennes uppgift är att förmedla den information som den bortgångna vill att den efterlevande ska få med sig. Olika medium använder sig av olika sinnen för att kommunicera med den andra sidan. Vissa tar emot bilder, andra hör, upplever dofter eller smaker medan en del känner fysiskt eller känslomässigt det andevärlden vill förmedla. För Vivis del är det främst via bilder som hon mottar information från andra sidan.

När det kommer till att se in i framtiden så är det via hennes andliga vägledare, som är en överstepräst, som hon får svar på de frågor som hennes klienter ställer kring arbete, kärlek och hälsa. Många gånger kommer svaren visuellt, i form av bilder som hon tolkar och återberättar för klienten. Hon är dock noga med att inte gå för långt in i framtiden när klienterna ställer frågor. Detta för att hon menar på att det kan påverka klienten negativt om det handlar om önskade händelser kommer allt för långt i framtiden. Döden är inte heller något hon gärna går in på. Att klienten ska leva i nuet är viktigt för personens välbefinnande, menar Vivi. Därför är det information om det kommande året som klienten får ta del av. För den som vill veta mer om hur en konsultation kan gå till kan vi varmt rekommendera er att ta en titt på Vivi Lindes hemsida och kanske än hellre på dokumentärserien ”Livet på andra sidan”.

Vivi Linde – Livet på andra sidan

Under tio dagar följde ett tv-team Vivi Linde i sina möten med klienter för den dokumentärserie som kom att sändas i åtta avsnitt på Sjuan under hösten 2012.  Det är främst kvinnor som kommer till Vivi för att spå sig i Tarot och för att genom Vivi få kontakt med den andra sidan. Klienterna tar Vivi emot i sitt hem vilket skapar en avslappnad och förtroendefylld stämning. När klienten i fråga söker kontakt med någon anhörig som gått bort ber Vivi alltid personen att ta med sig ett fotografi på den bortgångna. Själv kommer hon inte att se på bilden eftersom att det lätt skulle kunna medföra egna fördomar.

Kortet läggs istället uppochner på bordet och hon använder kortet för att dra till sig energin från personen på bilden. För de allra mesta så fungerar det och rätt person kontaktar Vivi för att nå fram till sin efterlevande. Vivi öppnar sedan upp för andevärlden och tar kontakt med den bortgångna. Allt som hon under ”samtalet” får veta skriver hon ner på ett papper som klienten sedan får med sig. Detta för att klienten ska förstå att informationen kommit till henne via den bortgångna och inte består av information omformats efter att klienten själv tagit del av samtalet. Att hon antecknar medan hon tar emot information har visat sig vara väldigt uppskattat bland klienterna eftersom att detta fungerar som en slags försäkring att kontakten verkligen sker.

En bredd i yrkeslivet

Vivi Linde erbjuder en stor bredd och förutom att hon lägger Tarot hjälper hon även till med att komma i kontakt med nära och kära som gått över till den andra sidan, hjälper djurägare att förstå sina djur och arbetar även med regressionsterapi. För Vivi började allt med intresset för astrologi som tog fart i hennes tonår. Det var efter att hon som 16-åring läst om sitt eget horoskop, skorpionen, som hon kände att allt stämde och började därefter söka mer förståelse inför astrologin och dess påverkan. Därefter byggdes intresset även för andra andliga fenomen och hon plöjde böcker och började gå kurser inom en rad olika områden. Idag har Vivi Lindes utbildningslista växt sig lång och hon har bland annat utbildat sig inom astrologi, andlig och medial utveckling, regressions- och reinkarnationsterapeut, djurkommunikation, kristallhealing- och chakrabalansering, tarot, meditation och mottagit diplom som livscoach. Med sin kunskap och bredd ägnar sig Vivi även åt att föra vidare läran.

Vivi håller kurser i medialitet där hon visar på hur man kan utveckla sin mediala förmåga och komma i kontakt med andevärlden. Vid de kanaliseringskurser som hon håller lär hon ut hur kursdeltagarna går till väga för att skapa en aktiv kontakt med sin personliga guide, även kallad andlig vägledare. Genom en kontakt kan deltagarna öppna upp för att ta emot vägledning för att på så sätt stärka sin egen utveckling. Vivi håller även kurser i Tarot, där hon lär ut kortens betydelse och visar på hur man arbetar med korten, och Häx- och magikurser där deltagarna får en inblick i hur man utövar magi och hur man lever som häxa. För de djurägare som söker större förståelse för sina djur håller hon även i kurser inom djurkommunikation. Deltagarna får genom kanalisering ta kontakt med djurens och lär sig att tyda de bilder, färger och symboler som djuret kommunicerar genom.

Besök Vivis hemsida

6 reaktion på “Vivi Linde

  1. Hej! Min sambo fyller 30 år snart och han önskar så gärna att få träffa ett riktigt bra medium, men de är ju inte de lättaste. Har sökt och frågat mig fram och till sist dök ditt namn upp! Han vill ha lite vägledning i livet och gärna veta lite om hans förfäder och de förflutna. Jag vill så gärna ge han de han önskar, han har länge velat detta. Är detta något du håller på med?! Och isf hur och vart finner jag dig? När spelar ingen roll… bara jag kan meddela på hans födelsedag att de kommer ske och med vem 🙂 Hoppas du kan svara mig. Med varma hälsningar Ellen, 0730332878.

  2. Hej ! Vad kostar en sittning hos dig och var i landet? Jag bor nära Göteborg så det är därför jag frågar = )) om vi är för långt ifrån varandra undrar jag om du kan rekomendera något bra medium i min närhet!
    Det är inte för mig jag ev vill boka utan för min sambo/särbo.
    Med vänlig hälsning, Carina

  3. Tack för en fin vägledning! Ni är underbara. Jag skulle vilja veta hur mycket jag behöver betala för samtalet? Mvh Henriette Gabor

  4. Jag vill gärna gå en kurs i medialträning hos Vivi Linde men hittar ingen e-mailadress eller liknande för att fråga om det är något på gång. Kan någon hjälpa mig med detta?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *