Pierre Hesselbrandt

Om Pierre Hesselbrandt – Det finns inga regler på hur ett medium skall vara, eller från vilken bakgrund man bör komma. Alla människor har sin egen historia och gör sina egna val i livet. För många av de som arbetar som medium har medialitet varit ett naturligt inslag i uppväxten medan andra varit med om starka upplevelser som kullkastat tidigare planer och fått dem att tänka igen. För Pierre Hesselbrandt är det en kombination av dessa båda. Under uppväxten hade Pierre en problemfylld miljö i hemmet och spenderade en stor del av sitt liv hos en äldre släkting. Här insåg Pierre Hesselbrandt för första gången(?) att han kunde se händelser som inte ännu inträffat. Detta var någonting som skulle spela en mycket liten roll under åren som följde. Långt senare, när Pierre fick se sin avlidne bror, började tankarna snurra och Pierre Hesselbrandt flydde till barer och fester för att gömma sig från känslorna.

Under lång tid stängde Pierre av sin medialitet och fokuserade på annat. Först efter några år kom det hela tillbaks och han började aktivt arbeta med att lära sig mer om den förmåga han bar på. Trots de olika avbrotten i medialt arbete, är det inte tvivel som gjort att han valt att tänka på annat och fly. Redan som barn hade han förstått att det finns en hel del vi inte känner till, och som flertalet inte pratar om. I dagsläget är han dock inte rädd för att visa vem han är. Kan vännerna inte acceptera honom som den han är, ser han sig om efter andra vänner att ha i närheten. Att rensa i leden och välja ut de personer som hjälper och inspirerar, är någonting Pierre Hesselbrandt återkommer till. Vänner som finns där också när det är svårt.

Balans

Måttfullhet är någonting Pierre själv säger sig ha varit dålig på. Dock förtjänar alla människor en andra eller tredje chans. Trots allt är vi här för att lära oss och för att bli bättre. När man kommer till seanser eller andra träffar och börjar jobba med mediala områden är det lätt att helt gå upp i detta. Det är viktigt att komma ihåg att samhället vi lever i, angår och påverkar oss även om vi skulle vara medium. Skulder skall betalas och hälsan skall skötas. Pierre Hesselbrandt tar i perioder paus från sittningar och seanser då de tar en hel del kraft och energi. Samtidigt är det ett sätt att lugna ner saker och ting runtomkring honom.

Föreläsningar

Som många andra medium arbetar Pierre med att föreläsa. Hans bakgrund ger honom möjlighet att interagera med människor som befinner sig i svåra situationer i livet. Föreläsningarna utformas helt och hållet efter kundernas behov och kan inkludera frågor om missbruk/medberoende, intuition, medialitet, självkänsla. Pierre Hesselbrandt är för många någon helt annan än den person man tänker sig som ett medium. Detta gör det extra intressant att höra de föreläsningar han skriver. Många av dessa handlar om förändring i livet. Oavsett om det är kriminella eller depressiva personer han träffar, är siktet inställt på att förändra, göra val och sedan följa dessa hela vägen.

Stora förändringar i livet är också någonting som många av klienterna har fått uppleva och kunnat uppnå. Med föreläsningar på KRIS och efter sittningar med kriminella personer, har Pierre vana av att möta människor som hamnat i destruktiva mönster. Många gånger vill man ändra sig utan att ha en aning om hur det hela skall gå till. Att släppa taget om vänner som bidrar till destruktivitet och att stå upp för sig själv vad det än gäller, är rekommendationer som kan hjälpa både på kort och lång sikt. Att befinna sig i sammanhang var det råder destruktiva mönster och beteenden, kan hämma potentialen och tvinga fram sidor som inte är önskvärda eller konstruktiva. Detsamma är tydligt för motsatsen. Konstruktiva vänner och positiva miljöer är någonting som hjälper till med att nå sin potential och att komma vidare.

Kurser

Pierre Hesselbrandt är en omtyckt och uppskattad undervisare som håller kurser relaterade till det mediala området. Kurserna hålls i fyra steg och kan leda till diplom efter avslutning. Under kurserna tas allt upp och inga frågor är för dumma för att ställas. Mycket av arbetet som förekommer under kurserna bygger på att stärka sin intuition. Man skulle också kunna kalla det magkänslan. Att ha stark intuition är någonting som inte bara hjälper till vid medialt arbete, utan någonting som många gånger krävs. Att hitta sätt att koppla av och att hålla sig lugn och harmonisk är också viktiga delar av kurserna. Detta krävs då man hanterar kraftiga känslor och lätt kan bli utmattad.

Nya projekt

Pierre Hesselbrandt är känd från tv-produktionen ”det okända” och kommer även under detta år att vara aktiv med dessa inspelningar. Självklart kommer han också att jobba vidare med föreläsningar.

Under 2013 väntas hans första bok komma ut i butikerna. Boken kommer att gå igenom hans resa från barnsben fram till hur livet ser ut idag. Tanken var från början att boken redan skulle finnas tillgänglig, men av olika anledningar har det fått skjutas på framtiden. Nu verkar boken närma sig att bli färdig och kommer att finnas tillgänglig under detta år. Den som har några direkta frågor kommer att kunna höra av sig till den tidning Pierre kommer att arbeta med senare under året. Som läsare kommer du att kunna skicka in frågor och eventuellt få svar i senare nummer.

Att kombinera intressen är någonting som legat på skissbordet länge. Pierre har stort intresse av motorcyklar och har funderat kring ett sätt att kombinera detta med hans mediala arbete. Resultatet som ännu väntar på att bli färdigt, handlar om att åka motorcykel till ställen vilka blivit kända för att besökas av de på andra sidan. Under vintrarna är det bilen som får agera fordon, men arbetet är detsamma. Fler nyheter kommer att komma efter hand, och för den intresserade kommer det gå att läsa om dessa på hemsidan. Pierre är för tillfället inte möjlig att boka in sig hos för sittningar eller seanser, men har du frågor eller är intresserad av hands tjänster i övrigt, kan du kontakta honom via e-mail.

Besök Perres hemsida

8 reaktion på “Pierre Hesselbrandt

 1. jag tycker du e bra på det okända bruka kolla på det för att försöka få lite tips hur jag ska få bort mina andeväsen här i från de gör det hela obehagligt för mej,de e 2 st i själva lägenheten en kvinnlig gestalt & en manlig vet inte i vilket syfte de e här eller om dom ha dött i denna lägenhet där ja bor,men min handikappade son innan han somnar skriker han till varannan kväll då han e hemma i kväll såg jag en genomskinlig gestalt gå igenom hallen då ja spelade keyboard ja sa vänligt snälla försvinn här i från du bor inte här det e min lägenhet,den försvann in i barnens rum….den andra håller till inne i duschen!! ja ha frågat många andra om tips om vad jag ska göra,ja tycker allt kosta så mycket pengar därför skriver ja detta i en kommentar till dej……ja ska försöka bli fri dom självt om det går…

  • Jag förstår din frustration och om du är förbannad. Jag blir själv trackasserad av ett värdelöst väsen och behöver hjälp med att driva bort den från mig. Tyvärr så har inte Pierre privata sittningar (om jag tolkat hans hemsida rätt). Jag får leta vidare efter någon annan. Det verkar inte som Terry Evans gör hembesök heller. Måste man gå till ett okänt medium för att få hjälp med att driva bort onda väsen? Det är snart jag som blir ”bortdriven” om jag måste stå ut med det här länge till. Oavsett vad jag säger till kräket så lyssnar den inte. Den har givit mig sömnrubbningar och annan skit.

 2. Måste uttrycka min sympati. Då Pierre var i Perstorp gjorde han det absolut suveränaste programmet hos Rune m familj. Och inte bara Pierres medverkan. Programmet är nr 1 av alla de jag sett hittills. Framför allt programmets goda profil tänlk det till om här då.

 3. Den allra bästa som medverkat i Det okända. Fantastisk kille, inte lika flummig som tidigare, rakt på sak och SÅ RÄTT o till på köpet SNYGGT o titta på haha
  Var kan man köpa boken?

 4. Tac Pierre!!BRA!! Du gjorde Okänt på TV till något fantastiskt!!!
  Hoppas att vi får se dej i fler avsnitt!!
  m.v.h. Kay S. (Gammal MC-gubbe.)

 5. Hei Pierre!
  Jeg heter Harald er Norsk .bor i region Malaga Spanien.
  Kjøpte et gammalt hus i 2001 og har renoverat det til et B&B , men fikk ikke gjestene til å stanne.
  Vi som bor her virker det som blir ganske akseptert,+ nogra andre.
  Har hatt noen til å hjelpe ,men med dårlig resultat,selv kan jeg utrette ganske mye ,men ikke dette.
  Om du / dere skal til Malaga en gang,hadde det hvert trivlig å få besøk .
  Tror dette skulle bli et eventyr for dere.
  Vi har lagt ut huset til salg ,,, vi er utslitna av”” ingenting ”” Jeg sover nesten 3 vekker i slenget når jeg reser hjem til Norge. Det er ikke svort å være her for oss,bare at vi tappas for energi,vi ser og merker ting,men det gjør mann jo mange steder.
  Beklager at jeg stør deg,men det hadde hvert trevlig å ha deg her en sveng.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *