Pehr Trollsveden

Mediet Pehr Trollsveden är bland annat känd för den större allmänheten från dokumentärserien ”Livet på andra sidan”, men han har länge varit ett namn inom den mediala rörelsen i Sverige. 

Pehr Trollsveden har nämligen alltsedan 1996 arbetat som professionellt medium och hjälpt åtskilliga människor med att bland annat få ett avslut med nära som förhastat gått bort och hjälpt bortgångna att nå fram till sina efterlevande.  Med en synsk mormor var det övernaturliga inget märkvärdigt under Pehrs uppväxt, snarare tvärtom. Förmågan att se och att kommunicera med andar har även Pehrs syster och deras förmåga ser han som ett arv från mormor. Även om Pehr Trollsveden växt upp med andevärlden tätt inpå så var det något som han under tonåren tog en medveten paus ifrån för att ägna sig åt allt vad tonårslivet innebär. Det var först när hans bror tragiskt dog som han återupptog sin andliga utveckling. Det verkliga arbetet skulle inledas under 1992 då den då 22-åriga Pehr påbörjade sin utbildning i Reiki healing.

Vägen till ett yrkesliv inom medialitet

Genom sin medverkan i programmet ”Här spökar det” som sändes i Karlstadskanalen kanal 12 och ”Livet på andra sidan” som sändes på Sjuan hösten 2012 har Pehr Trollsveden blivit ett välkänt ansikte och kanske ett av de mest kända medium i Sverige. Idag arbetar han till största del som vägledande konsult för de som vill komma i kontakt med sitt tidigare liv genom regressioner, är aktiv som djurkommunikatör, har både privata sittningar och gruppseanser där han öppnar upp sig för andevärlden och han hjälper även till vid så kallade spökutdrivningar.

Men vägen till ett liv som medium har varit kantat av prövningar och givetvis har Pehr genomgått en hel del utbildningar för att utveckla sina förmågor.  För Pehrs del inleddes den femåriga vidareutvecklingen av sina förmågor med Reikihealingsutbildningen 1992. Sedan dess har han utbildat sig i klassisk massage, gått kurser i Tarot och Numerologi, kristall och pendelhealing, regressionsterapi, zonterapi, astrologi och han har även utbildat sig i andningspedagogik. Samma år som han blev Reiki Master, 1996, tog han steget fullt ut och började arbeta som professionellt medium. Att vara fullärd finns dock inte som begrepp i Pehrs värld och även om han har bred kunskap bakom sig fortsätter hans sökande efter mer kunskap och möjlighet till utveckling.

Pehrs arbetsområden idag

Pehr Trollsveden har hela landet som arbetsfält och reser land och rike runt för att hålla i storseanser. Dessutom tar han emot klienter för massage, frigörande andning, samtalsterapi, zonterapi, healing och spådom. För de som inte har möjlighet att närvara på de kurser eller utbildningar som Pehr håller finns det möjlighet att nå honom för konsultation via Tarotguidernas telefonlinje. Samtidigt som han arbetar med att hjälpa människor komma i kontakt med den andra sidan brinner han för att föra vidare sina kunskaper inom de områden han är utbildad i. Idag håller han bland annat kurser för människor som vill utveckla sina förmågor inom medialitet och håller medium kurser, kurser inom kristall och aura och i djurkommunikation.  Den minst sagt aktiva Pehr Trollsveden har även hunnit med att sedan 1996 ge ut fem böcker inom sina bildningsområden, däribland ”Meditera till inre harmoni”, ”Reiki, ett, två…” och den senaste boken ”Lär dig tala med djur”.

Kort beskrivning av områdena

Pehr Trollsveden arbetar inom olika typer av områden och för att ge en bättre bild över vilka dessa är följer nedan en kortare beskrivning av fyra av dessa. Givetvis ges du en bättre uppfattning genom att kontakta prata direkt med honom.

Reiki healing är en japansk healingmetod som utformades av Usui Mikao 1914. Själva ordet Reiki kan översättas till ”den universella livskraftsenergin” och metoden används för att balansera kroppens chakran. Man använder sig av indirekt eller direkt handpåläggning för att läka och påverka kroppens energikropp och flödet av energin. Syftet med Reiki är att bland annat att frigöra negativ energi, lindra smärtor och läka kroppen samt att påverka den andliga tillväxten. När Pehr healar genom denna metod kopplar han upp sig mot universums rena energi för att ta del av den och via sina händer överföra den till klienten.

Frigörande andning är en behandlingsform som lösgör blockeringar i kroppen och som frigör energi. Tekniken som används är en andningsform som leder klienten till ett avslappnat tillstånd där hon fokuserar på kroppen och låter tankarna komma och gå som de vill. Syftet med denna metod är att nå känslomässigt välbefinnande, mental klarhet och förbättrad hälsa. Eftersom att klienten ofta får kontakt med låsta känslor finns Pehr Trollsveden med för att hjälpa dig igenom dem och efter sessionen samtalar ni om vad som kommit upp.

Regressionsterapi bygger på reinkarnationen, det vill säga återfödelsen och under denna terapiform försöker man finna svar på frågor kring tidigare liv. Eftersom att vissa människor starkt påverkas av sina tidigare liv kan det handla om klienter som söker svar på varför de känner så starkt för vissa oförklarliga saker. Pehr kommer att försätta dig i ett avslappnat tillstånd och därefter ställa frågor som leder dig fram till vem du en gång varit. Syftet kan antingen vara rent intresse eller för att frigöra dig från gamla karman.

Djurkommunikation utgår från lyssnandet till djuret i fråga, vilket Pehr gör genom att tona ner sina egna tankar för att kunna ta emot de bilder som djuret kommunicerar genom. Pehr läser av djurets energifält och ser därmed eventuella obalanser, därtill tolkar han både de bilder och det kroppsspråk som djuret förmedlar, för att sedan återberätta vad som framkommit för ägaren.

Hemsidan – den bästa kontakten

För den som vill veta mer om Pehr Trollsveden är hans hemsida är att rekommendera. Eftersom att Pehr är bosatt i Hagfors så håller han i vissa konsulteringar på hemmaplan medan han för andra typer av uppdrag också reser runt i landet. För att veta vad som gäller är hemsidan optimal. Här samlar Pehr all information om kommande storseanser, utbildningar och kurser, information kring de olika konsulteringar han håller i, prisuppgifter samt samtliga kontaktuppgifter du kan behöva för att boka in dig på en privat sittning eller anmäla dig för en kurs.

Besök Pehrs Hemsida

En reaktion på “Pehr Trollsveden

  1. Hej! Jag skulle vilja boka en konsultation med Pehr, men när jag går till den hänvisade hemsidan så får jag inte fram någon e-mailadress, hur göra för att enklast boka en konsultation?

    /Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *