Medialvägledning

Medialvägledning – Hitta rätt utan karta

Det finns många situationer då man vill ha hjälp och råd i livet. Inte sällan hamnar man förr eller senare i en situation man har svårt att reda ut, eller i vanor man inte trivs med. För att komma vidare kan det underlätta att ta kontakt med någon som man verkligen kan prata med och som hjälper till för att man skall nå dit man vill. För de som har ett intresse för det mediala kan sittning för medial vägledning vara någonting som hjälper. Inte sällan kan man välja bättre när man slappnat av och kanske har lättare att förstå sig själv. När man också har möjlighet att få hjälp från andra sidan är det inte ovanligt att man hittar metoder och sätt att komma dit man vill.

Det finns många som jobbar aktivt inom medial vägledning i Sverige och man kan lätt få tid för en konsultation. Om man inte tidigare besökt ett medium för medial vägledning eller någonting annat kan det kännas lite ovant. Man vet inte riktigt vad man skall tänka om det man hör och många gånger är det inte fråga om att tala med vänner och familj. För att räta ut lite frågor som kan finnas om vad medial vägledning är och hur en konsultation fungerar, samt vad du kan tänka dig att det ger, kan du läsa om det här.

Bra tips

Vem skall man lyssna på när man behöver stöttning i tillvaron? Det är långt ifrån självklart att man har någon som kan ge den tröst och vägledning man behöver, men det är flera som hittar vad de söker genom medial vägledning och tips från vägledarna och de guider som finns bortom vår tillvaro. De medium som jobbar med medial vägledning har olika sätt att utföra sitt arbete. Vissa går helt och hållet in för att jobba med intuition medan andra fokuserar på andra sätt att hitta rätt.

En metod är att vara i kontakt med ditt högre jag och de vägvisare du har med dig. Den som är medium tar hjälp av sina och för dialog som berättas för dig som klient. Det är inte alltid man har svaren på de frågor man ställer sig, men det som kallas för ditt högre jag sitter på information om vem du är och vad som är bra för dig som person. Det är inte ovanligt att man känner igen saker och ting när man väl hör dem, eller att man redan vet om det man hör men behöver få det till sig från någon utomstående för att kunna ta till sig allting. För den som vill komma vidare ur de hjulspår man fastnat i, är det ofta till stor hjälp att få intuitiv, medial vägledning. Under sittningen kan en hel del saker och ting komma upp till ytan, men den du talar med berättar ingenting vidare till någon annan. Att vara noga med sin tystnadsplikt är viktigt för den som är medium i och med att man är utlämnad och uttrycker saker man kanske inte vill dela med vem som helst.
Är du osäker innan du kommer till det medium du bokat konsultation hos, kan du alltid börja med att tala om dina rädslor. För vissa kan det kännas tryggt att ha fått höra den som ger medial vägledning tala om att inte yppa någonting vidare.

Det okända

Den som kommer för medial vägledning till någon av de som jobbar i branschen, kan inte i förväg veta om vem som kommer att dyka upp. Även om det finns skillnad mellan medial vägledning och en konsultation för kanalisering eller kontakt, är det inte omöjligt att någon bekant vill förmedla någonting till kunden. Är man osäker på hur man ställer sig till detta, och ifall man vill ha någon speciell hjälp av den som är medium, är det bara att tala om det. För att en relation mellan medium och kund skall fungera så bra som möjligt är öppenhet viktigt. När man sluter sig är det svårare att få kontakt och att bjuda in någon kan ofta innebära att man förstår hur man själv tänkt och resonerat.

Även om man ofta förknippar var ett medium jobbar med till att endast betyda kontakt med det okända, är det fler saker som hör till vad denne gör. Inte sällan handlar det om att man har en stark intuition som man kämpat för att lära sig använda. En stark intuition är någonting som kan påverka en hel världsbild i och med att man har en förståelse för vad som händer, och en djupare kunskap i vad en människa kan vilja och tänka. Flera som kommer för medial vägledning är i behov av att byta perspektiv och se det hela från en annan synvinkel. Detta kan uppnås genom att intuitivt ställa frågor och locka fram det som finns gömt hos kunden. Det kan låta märkligt eller obehagligt men faktum är att man ofta kan nå långt genom att ta sig in i utrymmen som låsts och glömts.

Kort och via telefon

För vissa som jobbar med medial vägledning är telefonen ett viktigt sätt att erbjuda sina tjänster. Det finns många som önskar medial vägledning under nätter och från långa avstånd. Genom att ha möjlighet att ringa till någon som kan hjälpa till med detta, får man möjlighet att erhålla vägledning just när man behöver. Det finns ett flertal linjer i Sverige dit man kan ringa för medial vägledning och i allmänhet kan man också få se en hemsida för lite information om vem det är man talar med. Det är inte ovanligt att den som jobbar inom detta också kan ha tarotkort tillgängliga om det skulle behövas.

Tarotkort är någonting som är vanligt för medium. Många jobbar kontinuerligt med kort för att säkerställa vad de gör eller för att kunna bidra med ytterligare medial vägledning till dig som kund. Att lägga ut kort är någonting som vem som helst kan lära sig, och enligt vissa medium kan alla ha nytta av tarotkort om man bara lär sig ordentligt. Det som är en utmaning är att inse vad de olika korten betyder och vad man kan lära sig av dessa. För den som inte varit i kontakt med tarotkort är det kanske svårt att föreställa sig hur de fungerar och vad man kan se från några kort, men när man sätter sig in i vad det är och hur man tolkar, kan det kännas enklare. Varje kort står för åtskilliga saker och bör tolkas utifrån när det visas och tillsammans med vilka andra kort. Det är en svår uppgift att förstå hur korten kan visa någonting, men det går att lära sig genom någon av de böcker eller kurser som finns.

När ett medium använder sig av tarotkort vid en medial vägledning, är det ofta i kontakt med guider som tolkningen blir. Detta innebär att korten är en språngbräda vilken hjälper ett medium att förstå. I vissa fall är det en kombination mellan tarotkort, guide och en mängd tekniker som man kan nå medial vägledning och det är ofta någonting som hjälper kunden på flera sätt.

Efter konsultation

När man kommer hem efter medial vägledning är det ofta en hel del tankar som rör sig. Det är inte svårt att gissa sig till att man kan behöva bearbeta och gå igenom allting för sig själv i hemmet när man väl kommit dit. Medial vägledning är inte någonting som har med healing att göra även om det kan kännas som att vägledning läker en hel del man bär omkring på. Det handlar egentligen om att förstå var man är och vad det är man har framför sig. Om man inte känner till vem man är kan det vara svårt att se vad man skall och hur man vill göra saker i sitt liv. Här kan medial vägledning vara bra för att hjälpa till som ett riktmärke mot vart det är man är på väg.

Om du skulle vara intresserad av att boka medial vägledning är det bra om du kan förbereda dig. Kanske är det någonting speciellt som du vill att ni skall behandla, eller i andra situationer är det kanske förvirring som gör att du vill ha en konsultation. Oavsett hur det ser ut för just din del, är det bra om du vet hur det kommer sig att du går dit. Det finns inga orsaker som är dumma eller fel. Kanske vil du se om det funkar eller helt enkelt testa.

Om du vill ringa in till en telefonlinje för att samtala med ett medium är du fri att ta kontakt med några av de linjer som finns att välja. Många linjer drivs av medium som har lång erfarenhet och ifall du känner dig bekväm med något medium är det inte dumt att se ifall han eller hon erbjuder kontakt via telefon. Det behöver inte vara linjer som tar betalt för varje minut, utan kan också vara en tidsbokning vilken rör ett samtal. Hoppas du lyckas hotta det medium som känns bra för dig och att ni får en stark kontakt.

En reaktion på “Medialvägledning

  1. Har aldrig varit hos något medium, men känner mig lite sugen och nyfiken om än en aning tveksam och skeptisk. Vill inte ”köpa grisen i säcken” så har därför tackat Ja till gratis-erbjudande här på nätet, men kan inte påstå att det fått mig mer övertygad. Bombaderas av mejl som på olika sätt uppmanar mig att gå vidare mot betalning. Finns ingen möjlighet att besvara mejlen eller att ställa frågor,Det är alltså frågan om envägskommunikation. Förutom att jag ogillar detta ”arbetssätt” undrar jag om jag borde dra öronen åt mig eller om det är ett lika väletablerat och seriöst arbetssätt som något annat?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *