Gratis Tarot

När du inte hinner vänta

För den som vill boka tid hos ett medium som jobbar med tarot och spåkonst finns en rad möjligheter. Antalet aktiva medium i Sverige blir allt större och man kan ofta få kontakt med någon som har sin verksamhet i den stad man bor. För den som inte har ett medium i sin hemstad går det alltid att bege sig iväg till den person man är intresserad av att få en konsultation hos, eller att höra av sig för att få tarotläsning via telefon. Det finns många som erbjuder tarot på distans och de flesta linjer har öppettider som ger kunden möjlighet att ringa även sent på kvällar eller under helger när det annars kan vara svårt att få tid hos något medium. Skulle man inte vilja ringa eller ha tid att vänta på att få en bokad konsultation hos ett medium, kan man nu också få gratis tarot via internet!

Kostnadsfri tarot

De tjänster som finns tillgängliga när man vill få gratis tarot, är tillgängliga alla tider på dygnet. Det finns många olika sidor som erbjuder gratis tarot och vilken du väljer att besöka är helt upp till dig. Titta på de olika sidorna för att hitta en sida som känns rätt, eller varför inte kolla på flera olika. I och med att det handlar om gratis tarot är det inte fråga om att förlora några pengar på att besöka fel sidor.

Valbara frågor

När man skall använda gratis tarot ser upplägget ut på olika vis beroende på vilken sida det är man valt. I vissa upplägg kan du välja frågor eller områden att lägga tarot för i en meny. Detta innebär att du har ganska begränsad möjlighet att ställa konkreta frågor. Istället handlar det om generella svar där man får lägga in en hel del tolkning och känsla för att hitta det man är ute efter. Förvisso handlar tarot alltid om tolkningen och inte så mycket om de kort man kan få upp, men har man konkreta frågor kan man ofta få tydligare svar eller indikation på vad som väntar. Generella och öppna frågor ger en klart med diffus förklaringsgrund i vilken du sedan får tolka efter bästa förmåga.

Konkreta områden

Några av de tjänster som erbjuder sina besökare gratis tarot, ger dig som kund möjlighet att skriva in egna frågor. Det understryks att det är viktigt med tanken hos den som besöker sidan och att man fokuserar på den fråga man ställt. När du vill få gratis tarot kan detta vara sidor som ger dig mycket av vad du önskar samtidigt som allting sker automatiserat och via internet.

Ju fler möjligheter som finns i fråga om vad du kan rikta in din gratis tarotkonsultation på desto fler variabler är ofta tillgängliga. Du kan från och till hitta den typ av tjänster som ger dig möjlighet att välja om du skall ha ett, tre, eller flera kort. Det går i allmänhet också att välja en stjärna, sätt att lägga korten, som du tycker är relevant. Det betyder att du kan påverka en hel del kring upplägg även om det är en dator och programvara som sedan tar hand om själva hanteringen av kort som du får. Viss skepsis har riktats mot gratis tarot på internet då man inte har en kontakt som hjälper till med tolkningen av det hela.

Tolkningen

De som jobbar med tarot har stor erfarenhet vad gäller att förstå innebörden och betydelsen av de kort som läggs. Det är inte för inte som man kan vilja ta kontakt med ett medium som sitter med och tar hand om arbetet. När man kan få support och hjälp med att tolka de kort som kommer upp har man ofta större möjlighet att förstå vad de betyder. Även om man kan få generella förklaringar i samband med gratis tarot, är det en annan sak att sitta med någon som jobbar med att lägga och spå i tarotkort.

20 reaktion på “Gratis Tarot

 1. Hej! hur ser min kärlek ut .? komer jag gifta mig med khaled som jag snart är tllsammans med 2 år, eller återvända till min ex-man bashdar igen sen tidigare eller gifta mig med honom
  hur ser de ut är orolig och vet inte vad jag vill
  mvh shkurtesa

 2. hur ser hälsan kärleken och ekonomin ut , inom den närmsta framtiden….! har en duktig bekant på tarot, som jobbat åt andra, haft eget företag osv. samt haft gudagåvan att vara mänsklig att inte alltid ta betalt när vederbörande som behöver hjälp inga pengar har, jag som fattig pensionär då! vet att ni har månge goe duktige anställda…finns möjligheten att ni hjälper mig som en med människa till en annan! jag har bara hoppet att leva på, och knappt snart det! snälla hjälp!

 3. Jag har sedan 3-4 veckor känt en överkänslighet och nästan ångest efter att ha umgåtts med människor. Jag är social, utåtriktad och bjuder på mig själv. Just nu har jag inget att vara orolig över – tvärtom, det finns mycket att vara glad o nöjd över. Så det här har blivit en gåta för mig då jag oftast kan hitta ”kärnan” i min oro. Den här gången kan jag inte se något samband i det nära förflutna som kan ha varit upprinnelse till denna sårbarhet. Jag har gått i kinaterapi under juni, augusti – kan det ha med detta att göra?
  Varma hälsningar Liz

 4. Hej!
  Vet inte hur detta funkar men skriver ändå.

  Jag är en 2 barnsmamma som i ett år försökt bli gravid. Blev spådd av en kvinna 2003 där det mesta hon sa slog in . Jag fick två barn en pojke och en flicka som hon sa . å sa även att om jag vill så fanns möjligheten även att en tredje skulle födas.nu längtar jag efter att få ge dom ett syskon.

  Hoppas på svar Med vänlig hälsning, M

 5. hej..jag undrar om jag kommer att träffa på den äkta kärleken i år & i så fall när kommer de att ske? undrar om de visar på något bröllop för mig eller min närmsta vän,,
  med vänligen A,n

 6. HEJ, önskar komma i kontakt med Staffan Sjöberg från Malmö – då jag är i akut behov av hans gåvor – önskar tel nr eller mail, tacksam på förhand
  Mirjana

 7. Finns det någon människa som kan hjälpa min bror som ( jag tror) lider av BORDERLINE (BPD)?

  Har även funderat på om han kanske gjorde något olovligt, då han är mycket intresserad av DET OKÄNDA, men kan inte hantera situationen. NÅGON HJÄLP MIG!!! Han säger att han får besök, eller besöker ARK ÄNGLAR!
  Vi, hans hustru och jag, hans syster vill såååå gärna hjälpa honom att finna ro.
  Han har blivit missbrukare (sprit) för att han känner ingen tillhörighet någonstans. Mamma ville ta abort på honom och pappa förnekade honom hans första 20 åren, alltså ett oönskad barn.

  Snälla om någon kan ge mig råd, jag är hans stora syster (+ 2 år) och har sett honom lida hela livet. Min bror är född 1955, 2. juni i Becej, är döpt i katolsk kyrka.
  GUD välsigna dig som vill ge mig råd om vad som bör jöras!

 8. Kommer jag någonsin att möta den stora kärleken? jag har gett upp, eller kanske stängt av pga smärtsamma erfarenheter. Skulle önska en underbar man som passar mig perfekt blir skickad i min väg…är det möjligt?

 9. jag heter Dennis, jag är född 5 november 1994.
  Vad är mitt ”verktyg”? precis som en författare skulle få en penna eller precis som bob marleys ”verktyg” är en mikrofon o en gitarr. vad är mitt ”verktyg”?

 10. Jag undrar vad som kommer att ske med mitt liv,mina barn och mina barnbarn?
  Mina barns framtid?
  Mina barnbarns framtid?

  Min Hälsa?
  Mitt kärleksliv?
  Min ekonomi?

 11. Vill gärna veta om det finns någon kärlek till mig? har varit ensam i många år nu.
  Vill också veta om mitt jobb ska jag vara kvar eller får jag annat? Vad ska jag jobba med i framtiden? Likaså vill jag veta om min ekonomi, blir jag rik eller ordnar det sig ändå? Drömmer om att bli ekonomiskt oberoende, kommer det att ske?

  • Hej. Vill veta vad gel på mig? Har bara otur . Mår dåligt , är arbetslös. Kan inte hitta jobb. Vill veta vad är fel eller problem med mig. Snälla hjälp mig!! Svara på min Gmail.jag är oliklig snälla svara till mig tack Liba

 12. Nyfiken på när jag för ett nytt arbete och vad det är jag skall arbeta med, vet inte riktigt med vad?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *