Distanshealing

Healing över stora avstånd

När man talar om healing är det ofta bilden av ett behandlingsrum med vacker inredning och stilla ljud som visar sig i det inre. Detta är förvisso en vanligt förekommande bild av verkligheten men det är inte på något sätt en rättvis beskrivning av allt arbete vad gäller healing. Det finns en uppsjö metoder och tekniker att använda sig av när man jobbar som healer och flera av de tekniker som finns att välja bland, kan utföras även om man skulle befinna sig i olika städer eller till och med i olika delar av världen! Orsakerna man ofta talar om när det är fråga om att utreda tankar om hur distanshealing fungerar i praktiken, är att en kraft som utför arbetet i distanshealing inte är knuten till rum och tid. Detta gör att man kan arbeta med en klient även om denne inte finns i närheten. Vissa former av healing kommer inte att vara effektiva som distanshealing, men flera av de sätt som används i healingarbete sägs fungera även om det är fråga om personer i andra städer.

Universell energi och healing

I flera av de olika metoder som finns i fråga om healing, hänvisar man till universell energi som helar det som behöver kraft. Inom reiki och andra healingmetoder är detta en vanlig tanke varför dessa metoder inte kräver att man ställer diagnos eller känner till orsaken till de problem som kunden upplever. Istället kan man helt och hållet gå in för att föra vidare så mycket energi som möjligt. När man jobbar med distanshealing är det också fråga om att bli en kanal för den energi som hjälper till att hela den man tänker på. Att skicka positiv energi är någonting som kan göras utan att man behöver ha någon som helst fysisk kontakt. Många hävdar att distanshealing fungerar lika bra som traditionella behandlingar och att det inte spelar någon roll ifall man befinner sig i samma rum eller om man utför distanshealing och kunden är långt borta i någon annan stad eller kanske till och med i ett annat land.

Gratis distanshealing

Det finns en hel del åsikter om healing och att det kostar mycket pengar. Faktum är att det är svårt att boka tid för healing om man inte har möjlighet att betala vad det kostar. När det kommer till distanshealing är det flera medium och andra som jobbar med healing, som har velat göra någonting annorlunda. Detta innebär att man kan få distanshealing helt gratis om man vänder sig till någon av de som jobbar med just detta. Vissa av de som erbjuder gratis distanshealing önskar att man också ger lite pengar för att stötta det hela, men detta är inte något krav utan en önskan. Har du inte råd kan du ändå få distanshealing.

För att man skall få ut så mycket som möjligt av den distanshealing man erbjuds, är det bra om man kan komma fram till en viss tid och ett visst datum när man skall genomföra denna healing session. Om man är öppen och beredd skall man kunna få effekt i större utsträckning än man får annars. Den som inte varit med om distanshealing kan eventuellt känna det lite svårt att få healing från någon som inte är i rummet, men det handlar mest om att vara öppen och slappna av en stund. Vissa menar att de har fysisk känsla av att det kommer energi från någon källa i världen, medan andra inte har någon stark upplevelse.

Förändring

Kanske är man i en fas när man väntar på att någonting skall ändras i livet eller så kanske det handlar om förvirring och att man inte riktigt vet var man skall ta vägen? Det finns en mängd orsaker till att människor vill få distanshealing och vissa vill också ge detta till djur. Om du vill läsa eller höra mer om distanshealing finns det en hel del sidor på internet som berättar om vad distanshealing egentligen är.

2 reaktion på “Distanshealing

  1. Hej! Undrar om det är möjligt att komma i kontakt med er fast jag inte har en telefon som kan ”betala” räkningen?

    Vh Sofia

  2. Hej. Min fråga är!! Varför känner jag en massa olika saker om människor runt mig. En del saker är jobbiga andra inte så jobbiga. Ja vet inte vad som händer, ja vet inte hur ja ska känna eller tycka. Just nu står jag i ett vägskäl å en snurrig. Ja behöver ny energi å styrka att bli lugn i min själ även när ja är ute bland folk. Mitt liv är upp å ner. Har varit hos terry evans men glömt allt. Mvh mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *