Birkan Tore

För många är Birkan Tore bekant ifrån tv-programmet ”Det okända”. Som ett av seriens nyaste medium har han breddat den samlade erfarenheten och bidragit till att fler intresserade skall kunna få kontakt med det okända. När Birkan Tore inte arbetar med tv-produktionen ”det okända” är han i första hand aktiv som intuitiv coach och vägledare med en mängd turnéer över alla kontinenter. Som författare till böcker inom ett medialt fält har han snabbt blivit en uppskattad och efterfrågad föreläsare och mentor. Under många år har Birkan Tore studerat världens traditioner inom spiritism och healing. Kunskapen han inhämtat under studierna har sedan vävts samman till att bli en oerhört populär workshop för människor över hela världen även om de flesta är inom Europa.

Birkan är också upphovsmannen bakom det som kallas atlantean healing. Många personer har läst mycket om 2012 och förändringar som kommer i och med ett specifikt datum. Den tolkning Birkan Tore har av det hela innebär att vi har möjlighet att kanalisera en energi som härrör från Atlantis. Den högfrekventa energi han talar om, används för att nå balans. Det sägs att obalans är roten till en mängd sjukdomar och svåra tillstånd. Genom att fokusera på balansering och inte genom att behandla effekter av problemen, handlar atlantean healing om att stärka oss och även bidra till en bättre värld. Varje år sker initieringar i atlantean healing och deltagare kan efter kursen utöva healing både för sig själva och för andra. Kursen är två dagar lång och finns att gå runt om i Europa. För tillfället är det inte Birkan som håller i kurserna utan en av hand medarbetare som under många år utövat healing. Att ha en stark intuition är viktigt även när det är fråga om denna healing. Intuitionen kan ge klarsynthet och hjälpa utövaren att komma längre in i förståelse för vad som sker. För Birkan Tore och flera andra medium är intuition någonting oundvikligt och ett verktyg som påverkar livet vi har.

Intuition och vägledning

För Birkan Tore är intuition ett verktyg både privat och i yrkesrollen. Genom att väcka sin intuition och lära sig känna igen upplevelser och känslor i möte med klienter, har han kunnat bidra till insikt och förståelse. Detta gäller inte minst under sessioner vilka syftat till att hjälpa par som fastnat eller fått problem i relationen. Enligt Birkan Tore må kärleken vara blind, även om intuitionen inte är det!

Att arbeta med sin intuition är någonting alla har möjlighet till. Det är helt enkelt ett verktyg vi alla har med oss. Kanske framstår intuitionen som någonting svårtillgängligt bara några människor har tillgång till, men enligt Birkan Tore är detta långt från verkligheten. Istället ser han intuition som en funktion i vår biologiska hjärna även om man faktiskt kan förändra hela sin verklighet med densamma. Det finns en konflikt mellan vetenskap och tro som under många år hållit människor från att studera healing och materiellt oförklarliga upplevelser. Idag har vi ett samhälle som är öppet även för teorier och verksamhet som tar sig utanför det mätbara. Sverige har under många år varit kritiskt som land betraktat, medan Holland och England öppnat dörrarna snabbare.

Änglar

Det Birkan Tore förmedlar under en session har starka band till änglar. Enligt honom själv utgår nästan allt hans arbete från denna värld. Med en intention att hjälpa människor att vara i kontakt med sina beskyddare och vägvisare reser Birkan Tore över hela världen för att hålla föredrag och kurser. Han är noga med att poängtera att de svar man kan få aldrig är fördömande utan sprungna ur kärlek och förståelse. Även om man har med sig tydliga frågor som vill diskutera kan man inte vara säker på att man får just de svar man vill. Har man ett öppet sinne kan man dock få inblick i svaren på frågor man kan behöva formulera i sig själv.

Birkan Tore som författare

Den första bok som kom ut från Birkan Tore var ”Rise and shine: a spiritual wake-up call for sleeping beauties”. Boken är en instruktionsbok till hur du formar ditt liv, och dig själv, till att bli som du vill. Huvudsakligen går boken igenom relationer. I detta fall är inte siktet riktat mot romantiska relationer utan relationen med dig själv, din tro och ditt liv. Birkan försöker nå ut och visa hur man behöver förändra sitt liv och sin inställning för att komma framåt i livet och ta kontrollen.

Förutom de rent pedagogiska inslagen, är boken också en sammanfattning av ett sätt att förhålla sig till sin omvärld. Mellan bokpärmarna tar Birkan upp skönhet, balans, pengar och annat som kontinuerligt påverkar oss. Boken har blivit läst av många intresserade. Inom kort väntas nästa bok ”Help i’m psychic”. Genom att skriva böcker kan medium som Birkan nå ut till människor över hela världen utan att behöva resa och undervisa hela tiden. I kombination med aktivitet på radio och resor till olika länder, är detta någonting som breddat hans möjlighet att påverka vilket allt fler uppskattar.

Kontinuitet

Oavsett vad man arbetar med krävs regelbundenhet och arbete för att nå framåt och inte hamna i rutin och hjulspår. För Birkan Tore är det ständigt nya föredrag att hålla, och böcker att skriva. Samtidigt som allt detta händer, sysslar han också med radio och driver någonting som kan beskrivas ”monthly broadcast for lightworkers”. Tanken med denna sändning är att samla människor inom samma fält till att gemensamt manifestera positivitet och hjälpa varandra. Ingen månad är en upprepning av tidigare sändningar utan innehåller samtal om nya ämnen som rör hela världen.

Att uppnå fred i världen och att dela en stund tillsammans med andra inom samma område är ett fokus för denna sändning som finns att ta del av för alla intresserade. Sändningen utgår ifrån Amsterdam där Birkan har sin verksamhet. Viktigt att berätta är dock att Birkan går att träffa även utanför Holland. Som känd inom sitt område har Birkan medverkat i föreläsningar och på tv i ett stort antal länder. Sverige besöks flera gånger varje år för den som vill träffas för ett möte.

Besök Birkans hemsida

10 reaktion på “Birkan Tore

  1. Birkan Tore är för mig en mentor och hjälp i vardagen. Han har fått mig att tro på änglar, och jag ber till dom varje dag. Han är min levande ängel.

  2. Såg Birkan i ”Det okända”
    När han skulle få andarna att lämna jordelivet och bad de boende i huset att blunda kändes det på ngt mkt konstigt sätt att han även talade till mig.
    Då jag blundade…. Först blev jag jätte varm och tårarna bara forsa ner för kinderna, när han bad ”mig” öppna ögonen gjorde jag det och började då istället frysa så jag skaka.

    Vad hände?!?

  3. VARFÖR??? Luktar det ”cirkus” hemma hos mig ?? Kände det när jag kom hem ikväll fr jobbet ikväll . Har 2 hundar , en gammal tik på .. snart 14 år .. en tik på snart 5 år å en katt på snart 4 år.. men är inte dom jag känner doften av . Va är det som luktar ???

  4. Hej!
    Jag dras till Birkan och hans änglalika energi. Jag har själv medfödda gåvor, det jag fått tagit del av är kraftfullt. Jag ser Birkans ansikte framför mig, han ger mig olika råd. Vår kommunikation känns jämlik. Jag hoppas att vi någon gång ses, vi skulle ha mycket att prata om. Ord och bild från en person som jag inte tänkt på eller visste alls mycket om, det är fascinerande.
    ❤️Jag önskar kärlek till alla ❤️

  5. Hej!
    Finns det något som kallas ”djävulshål” eller liknande.
    Några som arbetar med slagruta har funnit det på våran gård.
    Kan det i så fall förklara varför vi har någon mörk energi/kraft i källaren som påverkar vår husfrid och vårt äktenskap med bl a allvarliga personlighetsförändringar, okontrollerbar ilska, känslor av att vara mycket trängd mm.
    Tack på förhand!
    Med vänlig hälsning Pernilla

  6. Jag såg på det okända när dom var på finsta gård. Eftersom jag gått gymnasiet där var det riktigt kusligt när han gick runt där och prata så träffa han så rätt på allt jag och mina vänner upplevt. Kan inte tvivla på det okända och speciellt birkan.

  7. jag tror att några light beings som säjer sig vara draconians och pleiadians försöker att förstöra min hälsa jag tror att dom suger livs kraften ur mig jag tror att dom är 4 dimensionella reptiller jag vet ej vad jag ska ta mig till..

  8. Hej
    Jag har hafr litemärkliga aktiviteter i huse, har haft hit ett medium carina custi , men all har inte försvunnit, nästanblivit mer på tagligt efter en tid skulle uppskatta ett besök för att få ro i huset

  9. Hej
    Jag har hafr litemärkliga aktiviteter i huse, har haft hit ett medium carina custi , men all har inte försvunnit, nästanblivit mer på tagligt efter en tid skulle uppskatta ett besök för att få ro i huset. mycket konstiga saker som flyttas om och försvinner här

  10. Hej Birkan i hope that you can hear me, i am inside the circle of sorrow please heal my hearth and my soul so that i can move on thank you

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *